Auto nadstrešnice - drvo

Naše nadstrešnice su idealan izbor za zaštitu vaših automobila od kiše, sunca , tuče i snijega, a njihov jedinstven dizajn je ukras svakom dvorištu. Proizvodimo ih od piljene građe te lameliranog drveta četinjača koje lijepimo koristeći najkvalitetnija melaminska ljepila.Svaki dio drvene konstrukcije je brušen kako bi se dobila glatka podloga za nanošenje kvalitetne lazurne boje koja se nanosi u dva premaza. Time se postiže sjajan finiš i dugovječnost drveta. Boja po želji. Metalni dijelovi su također zaštićeni dvostrukim premazom, a po želji kupca moguće je i vruće cinčanje metalnih dijelova. Pokrov ovisi o željama kupca, mogućnosti izvedbe i modelu.

Tipski model 1

Proizvodimo ih u verziji za 1 i za 2 parkirna mjesta. Za više parkirnih mjesta, nadstrešnice se jednostavno nižu jedna kraj druge u jednu cjelinu. Nadstrešnica se montira na betonske stope prethodno pripremljene u radioni koje se spuštaju u tlo. Jame sa stopama se zatrpavaju i stope se ne vide. Pričvršćivanje za gotovu betonsku podlogu ne dolazi u obzir zbog prevelikih naprezanja.

Kao pokrov se može koristiti profilirani lim, kasetni limeni pokrov, leksan i staklo. Ostali pokrovi npr. Crijep ili šindra ne dolaze u obzir zbog preblagog nagiba krova (5%).

Kod modela za 2 parkirna mjesta, površina krova iznosi 5,4 x 5,8 m (31,32 m2) a čisti prostor za parkiranje je širine 5m. Ove dimenzije su okvirne i prilagodljive su uvjetima na terenu.

Tipski model 2

Nadstrešnica se proizvodi u izvedbi za jedno ili dva parkirna mjesta. Za natkrivanje više parkirnih mjesta, nadstrešnice se nižu jedna do druge u cjelinu.

Postoji mogućnost kompletnog zatvaranja pojedinih parkirnih mjesta kako bi se dobio prostor koji može služiti kao spremište.

Montaža je moguća na već gotovu betonsku podlogu ili na betonske stope pripremljene kod nas i samo položene u tlo. Kod nekih slučajeva moguće je polaganje stopa i na tlo.

Razmak između stupova ovisi o situaciji na terenu, zahtjevima kupca i mogućnosti izvedbe.

Za pokrov se može koristiti profilirani lim, kasetni limeni pokrov, leksan ili staklo. Ostali pokrovi poput crijepa ili šindre ne dolaze u obzir zbog premalog nagiba krova (5%).

Ostali modeli